Sajnos közeledik a nyár vége, ám még nincs minden veszve, hiszen van idő egy kis pihenésre a kellemes nyár végi, vagy ősz eleji hetekben! A nagy meleget sokan nehezen viselik, ők ilyenkor próbálnak a lehető leghűvösebb helyen tartózkodni, és minél kevesebbet kint lenni a forróságban. Azonban a nyár vége felé eljön az ő idejük, amikor még kellemes a hőmérséklet, de már nem tombol a hőség!

Siklósi szállásunk kiváló kiindulópontja számtalan kirándulásnak, programnak, vagy ideális helyszíne egy kis pihenésnek. Egy borvidék közelében éppen ez az időszak a legalkalmasabb a természetjárásra, hiszen gyönyörű fények és színek várják az idelátogatókat! Érdemes egy nagyot sétálni a szőlőföldek között, és megcsodálni a dimbes-dombos tájat, majd este ellátogatni a világhírű villányi pincesorra, ahol neves borászok remekeit kóstolhatják meg az érdeklődők, éjszaka pedig siklósi szállásunkon kipihenni a napot.

Szeretne kikapcsolódni egy belföldi nyaralás keretein belül, még a hideg beállta előtt? A megoldás: szállás Siklóson, kellemes séták a természetben és borkóstolás a közeli pincesoron! Foglaljon szobát elérhetőségeink egyikén!